Ajutaţi-l pe Dan Mihai Rusu să trăiască!

Dan Mihai Rusu înainte de a fi diagnosticat du lecucemie


Clujenii care vor să-i întindă o mână de ajutor lui Dan Mihai Rusu, un tânăr care suferă de leucemie, sunt aşteptaţi joi seara, de la ora 19, la Cercul Militar, unde va avea loc un spectacol folcloric caritabil.
Mihai Rusu este elev în clasa a VI-a la Şcoala "Simion Bărnuţiu" şi a fost diagnosticat cu leucemie. Pentru ca Mihai să se vindece este nevoie de o intervenţie chirurgicală în Israel, iar suma necesară pentru acestă intervenţie este de 150.000 de euro.

Cei care doresc să îl ajute pe Mihai să trăiască sunt aşteptaţi joi seara la spectacolul organizat la Cercul Militar, unde pot să facă direct donaţii în bani.
Pentru a-l sprijini pe tânărul elev care suferă de leucemie, mai mulţi artişti locali vor susţine un spectacol folcloric. Între aceştia se numără Maria Marcu, Maria Dan-Golban, Marinela Zegrean-Istici, Nicolae Turcu, Iosif Rusu şi Florin Bota. Tot acolo vor evolua şi Ansamblul de obiceiuri populare "Românaşul" al Şcolii "Simion Bărnuţiu", Grupul de gimnastică artistică "Algeria", al Palatului Copiilor şi Ansamblul folcloric "Mioriţa" al Liceului "Lucian Blaga".
Tot pentru ajutorarea lui Mihai s-au deschis şi conturile în lei şi euro: RO 75 BRDE 130 SV69863721300 şi RO 46 BRDE 130 SV71066131300.

 

 

Versiune mobil | completa