Confesiunile tinerilor care au făcut sex cu călugărul Iosif

Călugărul Iosif, sau "părintele Adrian", surprins într-o descindere a sa în Cluj

CLUJEANUL a stat de vorbă cu cei doi tineri care au întreţinut relaţii sexuale contra cost cu călugărul Iosif, de la Mănăstirea "Sfânta Treime", din Soporu de Câmpie. Aceştia au acceptat să-şi spună povestea sub condiţia nedivulgării identităţii lor, motiv pentru care, în cele ce urmează, vor fi numiţi Eugen, respectiv Dan (numele au fost alese aleatoriu de către cei doi tineri homosexuali clujeni şi nu fac nicio trimitere către vreo persoană reală).

"Agăţat" la gară
Eugen a povestit cu lux de amănunte cum l-a cunoscut pe călugărul Iosif de la Mănăstirea "Sfânta Treime" din Soporul de Câmpie. El a mărturisit că îl cunoaşte pe monah, despre care ştia că se numeşte Adrian, de aproximativ doi ani şi jumătate. "Eu am plecat în Austria la un moment dat şi, ca să nu-mi pierd numărul de telefon pe care îl aveam, i l-am lăsat în grijă unui prieten, ca să-l folosească. El a pus numărul de telefon pe un perete în toaleta din gară, loc de "agăţat", unde se întâlnesc mulţi homosexuali din oraş. După ce m-am întors acasă m-a sunat cineva şi mi-a zis că este preot, după care m-a întrebat dacă am ceva împotrivă să fac sex cu un preot. Eu am zis că, dacă iese banu, da, de ce nu?!", povesteşte Eugen.

Bani din cutia milei?!
După ce a sunat, călugărul a dorit să se vadă cât mai repede cu Eugen, iar apoi întâlnirile s-au repetat, de două-trei ori pe săptămână. "Mă suna şi venea des să ne întâlnim. Eu nu ştiu nimic despre el, decât că îl cheamă Adrian şi că este preot. Nu ştiu unde slujeşte, la ce biserică şi de unde vine la Cluj. Are cam 35 de ani şi cred că e căsătorit şi are şi copii", s-a confesat tânărul homosexual clujean. Chiar dacă nu ştia prea multe detalii legate de viaţa şi activitatea lui "Adrian", Eugen a continuat să se vadă cu cel care îi oferea o sumă de bani pentru serviciile prestate. Cu timpul Adrian a început să-i ceară lui Eugen să-i faciliteze întâlniri şi cu alţi tineri "dotaţi", care să-l satisfacă. "Cel mai mult mi-a dat două milioane, dacă-mi amintesc bine, dar îmi oferea şi cadouri. După Paşti m-a sunat să mă întrebe când ne-am putea întâlni, că are ceva bani adunaţi de la slujba din noaptea de Înviere. I-am zis că poate să vină oricând vrea", continuă Eugen povestea. De altfel, după cum afirmă Eugen, Adrian i-ar fi mărturisit că banii cu care îşi cumpără favorurile sexuale ar proveni din... cutia milei.

"Ar face sex din 10 în 10 minute"
Potrivit tânărului gay clujean, slujitorul bisericii ţine mult la "etichetă" şi este foarte discret în ceea ce priveşte viaţa sa personală. Îmbrăcat întotdeauna în straie monahale, "părintele" Adrian, susţine Eugen, "este înnebunit după sex cu bărbaţi. Ar face sex din 10 în 10 minute". Mai mult, călugărul are şi anumite fetişuri. Potrivit tânărului gay, părintele preferă bărbaţii foarte bine dotaţi, "dacă se poate şi cu penis de 25 de centimetri", dar se "mulţumeşte", mai precizează Eugen "şi cu 20 - 21 de centimetri". În ceea ce priveşte lenjeria, preferinţele preotului sunt dintre cele mai mari. "Îi plac numai boxerii de firmă, roşii şi negri, dar să fie de marcă cunoscută şi cât mai transparenţi. Are la el tot timpul o geantă în care are un parfum, multe hârtii, chiloţi de schimb, ciorapi şi lubrifiant. E foarte curat şi îngrijit. Nu miroase niciodată a transpiraţie", a explicat tânărul.

Are mulţi "prieteni" în oraş
Călugărul interesat de experienţe sexuale cu persoane de acelaşi sex este, potrivit lui Eugen, pasionat şi de filme gay, luate de pe internet. "I-am dat vreo opt CD-uri cu filme gay străine fiindcă mi-a zis că îi plac foarte mult şi ar vrea să vadă cât mai multe", a mai precizat clujeanul. Cu toate că Eugen şi "părintele" Adrian se cunosc de mai bine de doi ani, timp în care au întreţinut nenumărate raporturi sexuale, acesta din urmă, potrivit tânărului homosexual, are foarte mulţi alţi "prieteni" în oraş, pe care îi vizitează constant. "Vine la mine, apoi merge şi la alţii. Are în Cluj foarte mulţi bărbaţi cu care se vede. Cred că sunt vreo 30 de bărbaţi cu care întreţine raporturi sexuale".

Ce face în Cluj
Ajuns la Cluj, călugărul are un traseu foarte bine stabilit. După câteva urmăriri, CLUJEANUL a ajuns la concluzia că oraşul este foarte familiar pentru el. Iată cum a decurs o astfel de urmărire a monahului (urmărirea a avut loc în luna martie). În jurul orei 10, "părintele" a ajuns cu un troleibus în cartierul Mănăştur, unde au loc cele mai multe dintre experienţele sale "neortodoxe". Îmbrăcat în reverendă şi fes preoţesc, bărbatul are o figură care te face să crezi fie că este călugăr, fie că este un preot mai degrabă tipicar, care se comportă după toate dogmele bisericeşti. Bărbatul intră în blocul unde a avut loc şi "partida" filmată care a ajuns în posesia CLUJEANUL. Eugen susţine că Adrian este extrem de atent de fiecare dată la orice detaliu care ar putea să-i deconspire orientarea şi practicile lui sexuale şi cere discreţie maximă. Actul sexual durează, şi de această dată, doar câteva minute. Cel ce se pretinde a fi preot se întoarce cu un taxi în centru unde se opreşte pe strada Memorandumului, la societatea Electrica, în sediul căreia petrece mai bine de douăzeci de minute.

Recunoscut şi salutat pe stradă
Apoi, timp de un ceas, se învârte pe bulevardul Eroilor, unde vizitează două magazine ale unei companii de telefonie mobilă, iar apoi se duce la Garda Financiară. În acest interval, călugărul a fost abordat pe stradă de un tânăr, apoi de o femeie în vârstă, cu care a stat de vorbă preţ de câteva minute. Toate aceste aspecte au indicat faptul că monahul cunoaşte foarte bine oraşul, este recunoscut pe stradă şi are de rezolvat probleme administrative pe care doar cineva care locuieşte în judeţul Cluj este nevoit să le facă. Mai mult, persoanele cu care s-a întâlnit n-au părut contrariate de straiele monahale ale bărbatului. După periplul din centru, călugărul s-a îndreptat apoi cu un tramvai spre cartierulMănăştur, în apropierea Sălii Sporturilor, unde, potrivit lui Eugen, ar fi urmat să aibă loc o altă partidă de sex cu un bărbat.

"Aştept să mi-o împlânţi în anus"
Mesajele primite de Eugen pe telefon de la "părintele Adrian", alias călugărul Iosif, sunt cu o tentă mai mult decât obscenă. Astfel, din cele aproximativ 50 de sms-uri pe care tânărul le-a primit în ultima perioadă, cele mai multe conţin cuvinte şi expresii licenţioase. Unul dintre mesaje sună cam aşa: "Aştept să mi-o împlânţi în anus mâine, iar altul în gură". "E foarte insistent şi mă sună şi noaptea sau îmi trimite zeci de mesaje, în care mă întreabă ce lenjerie port şi vrea să facem sex la telefon", a mai povestit tânărul clujean.

Vezi aici înregistrarea video cu călugărul făcând sex cu cei doi gay
 
Tag-uri:
călugăr
,sex
,homosexual

 

Versiune mobil | completa