Femeia din Cluj moartă în accidentul din Muntenegru era în excursie cu fiica ei, care a fost rănită

de Pacala Dana - Mediafax, Vasile Magradean

Foto: Mediafax (Savo Prelevic)

Prefectul judeţului Cluj, Ioan Gheorghe Vuşcan, a declarat, miercuri, că a vorbit la telefon cu soţul Aurorei Morar, femeia din Cluj-Napoca moartă în accidentul din Muntenegru, transmite corespondentul MEDIAFAX.

El a precizat că soţul acesteia se întorcea de la Bucureşti, aducând trupul neînsufleţit al femeii.

"Am vorbit cu domnul Morar, soţul Aurorei Morar, care a decedat în accidentul din Muntenegru. Era în drum spre Cluj pentru a aduce trupul neînsufleţit al soţiei sale. Mi-a spus că soţia sa s-a aflat cu fiica lor în excursia din Muntenegru, iar fata a scăpat ca prin urechile acului din acest autocar al morţii şi a fost doar rănită şi internată în spital. Femeia decedată avea 56 de ani", a spus Vuşcan.

El a afirmat că, împreună cu soţul femeii care a murit, se întoarce la Cluj şi fiica celor doi, care a fost externată miercuri dimineaţă.

La rândul său, primarul Emil Boc a declarat că Primăria Cluj-Napoca a aprobat alocarea unui loc de veci în Cimitirul Central, unde să fie înmormântată Aurora Morar, funeraliile urmând să aibă loc joi de la ora 13.00

Un autocar cu turişti români s-a răsturnat într-o prăpastie duminică, în jurul orei 18.00, ora României, în urma accidentului pierzându-şi viaţa 18 persoane, iar alte 29 au fost rănite.

Trupurile celor 18 persoane care şi-au pierdut viaţa în accidentul din Muntenegru au fost aduse, marţi seară, la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML), unde au fost identificate după o procedură care a durat aproximativ cinci ore.

Nouă dintre victime sunt din Capitală, cinci din judeţul Argeş, două din Timiş şi câte una din Ilfov şi Cluj, au declarat marţi, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţie.

 
Tag-uri:
femeie
,excursie
,deces

 

Versiune mobil | completa