Şi-a tăiat penisul, în loc de găină! A scăpat în cuşca tigrilor! S-a înjunghiat pentru a testa geaca! Limitele extreme ale prostiei

Unii au murit urmărind iepuri, iar alţii şi-au confundat penisul cu o găină

În mod normal, morţile sunt un eveniment tragic. Unele sunt, însă, într-atât de stupide, încât nu poţi să nu te abţii să nu pufneşti în râs. Pentru că e destul de greu să-ţi închipui cum poate confunda cineva gâtul găinii cu propriul penis, ori că îţi cauţi scăparea în cuşca tigrilor! Anual, Premiile Darwin "recompensează" cele mai stupide morţi. Clujeanul.ro a făcut o selecţie.


În aer, avioanele au prioritate

Un preot catolic din Brazilia a încercat o metodă cel puţin inedită pentru a strânge bani pentru o biserică dedicată tiriştilor. Adelir Antonio de Carli în vârstă de 41 de ani şi-a legat zeci de baloane cu heliu de un scaun de grădină încercând să intre în Cartea Recordurilor în 20 aprilie 2008. Pentru a fi sigur că nu se pierde preotul a luat cu el un GPS dar nu s-a gândit să citească şi cartea cu instrucţiuni astfel în momentul în care rafalele de vând l-au purtat mai departe decât îşi dorea mai exact în apele oceanului acesta a sunat după ajutor. Degeaba însă deoarece nu ştia să afle unde a aterizat şi s-a stins încercând să descifreze meniul GPS-ului.

Încercarea a fost inspirată de Larry, un preot american care, în 1982, s-a legat cu 45 de baloane cu heliu pentru a zbura deasupra Los Angeles-ului. Din cauza vântului acesta a ajuns pe culoarul de zbor a aeroportului din oraş şi a avut un sfârşit tragic... Ce nu ştia Larry e că, în aer, avioanele nu acordă prioritate zburătorilor...

 

Un român în topul Darwin - capul găinii sau capul p***?Chiar dacă pare greu de crezut, gălăţeanul Constantin Mocanu a reuşit să îşi confunde propriul penis cu o găină. Enervat de zgomotul pe care aceasta îl făcea în fiecare seară exact când omul punea capul pe pernă, în 3 octombrie 2004, s-a decis să pună piciorul în prag şi să scape de pasăre. Mai mult adormit decât treaz şi cu un topor în mână acesta a luat găina de gât şi i-a tăiat capul. Mă rog, el şi-a închipuit că a tăiat capul găinii... De fapt, în mână a rămas cu prorpiul penis... L-a pus repede într-o pungă cu gheaţă, a ajuns la spital şi, aproape incredibil, a scăpat cu viaţă! Cu puicuţele nu ştim însă cum se mai înţelege.

 

A căutat scăparea în cuşca tigrilor


Animalele par să fie cauza principală a deceselor care ajung pe pagina de internet. În decembrie 2005 doi hoţi s-au gândit să jefuiască mai multe persoane aflate la Grădina Zoologică Bloemfontein din oraşul cu acelaşi nume din Africa de Sud. După ce s-au văzut cu mai multe ceasuri şi un portofel, cei doi au luat-o la fugă, dar condiţia fizică nu prea bună l-a împins pe unul dintre ei spre un gard din apropiere. Cu un ultim effort a reuşit să-l sară. Aşa a ajuns direct în cuşca... tigrilor. Aceştia l-au sfâşiat de viu şi pentru medicii legişti a mai rămas atât de puţin încăt cu greu au reuşit să îşi de-a seama că e vorba despre un om.

Tot din cauza unui animal dar de această dată a unui iepure a murit şi un Michaelm un tânăr de 22 de ani ce conducea un snow-mobil spre casă în 1999. Aflat sub influenţa alcoolului acesta a început să urmărească iepurele prin zăpadă şi la intrarea în pădure micuţul animal s-a ascuns în spatele unui trunchi. Pentru că nu se afla într-un moment cu vederea prea limpede tânărul s-a izbit fără măcar să frâneze de primul copac. Snowmobilul său explodând pe loc. De unde se vede treaba că şi Dumnezeul beţivilor are limitele lui.A testat cât de rezistentă îi este geaca. Cu cuţitul. În timp ce era îmbrăcat

 

Una dintre cele mai stupide morţi din 2007 a fost ceea a unui împătimit al kite-surfingului. Mai exact, Charlie Brown s-a urcat pe placa sa de surf în timp ce înalţa un zmeu profesionist de câţiva metri şi nu în orice condiţii, ci exact când meteorologii au anunţat vânt puternic şi valuri înalte pentru Costa Blanca, Spania. Ghinionistul a fost luat de vânt cu tot cu placă şi izbit de mai multe clădiri de plajă înainte să se prăbuşească un kilometru mai încolo.

Cel puţin la fel de stupidă a fost şi moartea lui Darren Manship, de 33 de ani ,din Leicester, Anglia în 2006. Acesta fusese găsit de nevastă înjunghiat în propria casă. După ce medicul legist a stabilit că rănile nu au fost provocate de un atacator ci chiar, de el, soţia sa a venit cu explicaţia: Într-un moment de plictiseală aceasta a încercat să vadă dacă geaca sa rezistă la împunsăturile de cuţit aşa cum scria pe etichetă. Îmbrăcat cu ea, acesta s-a înjunghiat în inimă cu un cuţit de vânătoare. Din informaţiile pe care le avem, nu rezultă dacă, ulterior, soţia a făcut reclamaţie la Protecţia Consumatorului, ori, dacă le-a trimis un bilet de mulţumire producătorilor gecii...


Asta da impresionareÎn 2007, la câteva luni depărtare, doi bărbaţi, de 49 de ani, respectiv 18, şi-au găsit sfârşitul încercând să facă tracţiuni. Pe 4 aprilie 2007 în Bielefeld, Germania soţul de 49 de ani s-a căţărat înafara balconului pentru a o impresiona pe nevasta sa care nu mai părea interesată de el. Pentru că nu se afla într-o stare fizică foarte bună după nouă ridicări, acesta s-a prăbuşit în gol de la etajul şapte şi a murit câteva ore mai târziu la spital.

Pe 9 octombrie 2007 povestea s-a repetat aproape la fel în Lakewood, Ohio. Adawi Najjar tocmai trecut de vârsta majoratului a dorit să îi arate iubitei sale cât de îndrăgostit este de ea şi cum mai bine decât făcând câteva tracţiuni înafara balconului. Chiar şi mai ghinionist decât predecesorul său acesta a căzut de la etajul zece şi a murit pe loc.


Tot la acest capitol intră şi cei doi tineri de 20 de ani din Taiwan conducători de scutere care încercând să decidă care dintre ei să păstreze o fată au recurs la un turnir în octombrie 2004. În loc de cai şi-au folosit scuterele şi pentru că erau încăpăţânaţi s-au lovit frontal fiecare având 50 de kilometri la oră. Fata a fost păstrată de proprietarul magazinului de scutere. Dar această ultimă informaţie nu e tocmai sigură.

 


STOP prostiei


După o petrecere de pomină, în februarie 2006, şapte tineri din Wisconsin s-au urcat într-o maşină, şase în spate plus şoferul şi au pornit în ultima lor aventură decişi să strângă toate semnele rutiere cu STOP cale de mai mulţi kilometri. La întoarcere au fost loviţi de un TIR într-o intersecţie. În mod normal, TIR-ul ar fi trebuit să acorde prioritate. Dar cum semnul STOP tocmai fusese luat... Cei şase tineri din spate au murit pe loc.

 

 

Versiune mobil | completa