Tramvai lovit în plin de o betonieră

O betonieră a intrat, marţi după-masa, într-un tramvai, în urma impactului foarte violent, vatmanul suferind răni foarte grave.

Potrivit martorilor, coliziunea a avut loc în capătul Bulevardului Muncii, în jurul orei 15. Martorii afirmă că şoferul betonierei, Adrian Hanca, de 18 ani, ar fi vrut să evite o groapă, după care ar fi scăpat autovehiculul de sub control şi ar fi intrat violent în tramvai. Din impact, betoniera a mai acroşat şi un autoturism Dacia 1310, după care a fost proiectată într-un gard din apropiere.

În urma coliziunii, vatmanul a suferit răni grave, fiind diagnosticat cu ruptură de bazin, traumatism cranio-cerebral şi alte leziuni. Şoferul de pe betonieră n-a suferit nicio rană. Înainte de momentul producerii accidentului, în tramvai erau numai doi copii,Tiberiu şi Gabriel Deak, de 15 respectiv 14 ani, care au coborât la staţia CUG. "Am văzut doar un nor imens de fum şi când am mers mai aproape nişte oameni mi-au cerut apă", a declarat Tiberiu. Accidentul este cercetat de către poliţiştii Biroului de Poliţie Rutieră Cluj-Napoca.
 

 

Versiune mobil | completa