Trupul adolescentei de 15 ani care s-a înecat în Someş, la Dej, a fost găsit de scafandri

de Vasile Magradean, Andreea Tobias

Foto: Mediafax (Marcella Dragan)

Adolescenta de 15 ani care s-a înecat, miercuri, în râul Someş, în municipiul Dej, judeţul Cluj, şi care era căutată de un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, cu o barcă pneumatică, a fost găsit, joi, după cinci ore de căutări de scafandri.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Ciprian Cornea, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că trupul adolescentei a fost găsit la 150 de metri în aval de locul în care aceasta a fost văzută ultima oară.

"Scafandrii ISU Cluj au descoperit, joi, după cinci ore de căutări, trupul fetei care se înecase miercuri seară în râul Someş, în municipiul Dej, la 150 de metri în aval de locul în care aceasta a fost văzută ultima oară. Căutările au început de miercuri seară, doar cu barca pneumatică, iar joi dimineaţă au intervenit şi scafandri. Trupul neînsufleţit a fost predat autorităţilor competente", a spus Cornea.

O adolescentă în vârstă de 15 s-a înecat, miercuri, în râul Someş, în municipiul Dej, judeţul Cluj, ea fiind căutată iniţial de un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, cu o barcă pneumatică.

"Din câte se pare, erau mai multe persoane la scăldat, iar această fată s-a înecat accidental. Este căutată cu o barcă pneumatică. ISU Cluj a intervenit la caz cu un autocamion de intervenţie cu barcă pneumatică şi o ambulanţă", declara, miercuri seară, Cornea.

 

 

Versiune mobil | completa