Ultima medie de admitere la Colegiul "Emil Racoviţă" din Cluj a fost 9,64. Unde a fost înregistrată cea mai mică medie

de Pacala Dana - Mediafax, Vasile Magradean

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj, Valentin Cuibus, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că, în judeţ, "cea mai mare ultimă medie de admitere" a fost înregistrată la Colegiul Naţional "Emil Racoviţă" din Cluj-Napoca - 9,64, prima medie fiind 10, iar cea mai mică la Colegiul Tehnic "Raluca Ripan" - 3,73, unde prima medie a fost 7,80.

"În urma acestor rezultate, Colegiul Naţional «Emil Racoviţă» ocupă locul al şaselea pe ţară. La nivelul judeţului Cluj au rămas nerepartizaţi 16 elevi care urmează să intre în a doua etapă de repartizare, pe locurile rămase libere. Aceştia nu au fost repartizaţi pentru că nu şi-au trecut toate opţiunile, deşi le-am cerut acest lucru", a spus Cuibus.

Potrivit acestuia, în liceele din judeţul Cluj au rămas circa 1.200 de locuri libere, pentru a fi ocupate în etapa a doua.

"Sunt suficienţi elevi care intră în etapa a II-a de repartizare şi mă refer, printre alţii, la corigenţi, la cei nerepartizaţi şi la cei care nu s-au înscris la prima etapă de repartizare", a spus şeful ISJ Cluj.

Completarea fişei de opţiuni de către candidaţii care nu au participat la prima repartizare şi completarea unei noi fişe de opţiuni de către elevii nerepartizaţi după prima etapă a admiterii se va face de miercuri până luni. A doua etapă a repartizării computerizate va avea loc în 25 iulie.

 
Tag-uri:
repartizare
,licee
,cluj

 

Versiune mobil | completa