Vezi incredibilul "brand" al lui Gore!

Gore şi-a tras muşchi de muşchi!

De aproape un an de zile, cunoscutul interlop clujean Gore a început să "tragă" la fiare, iar acum are un braţ de 64 de centimetri! Măsurat cu centimetrul de croitorie. Gore, pe numele său adevărat Marius David, spune că trage de fiare câte o oră pe zi, de trei-patru ori pe săpămână. "Nu ridic greutăţi mari, aşa, de câteva kilograme. Nu suport greutăţi mari, dar fac multe repetări", afirmă, uşor ironic, acesta. Gore spune că face muşchi doar pentru el şi că nu se gândeşte să participe la vreun concurs de culturism.

Gore are 110 kilograme şi susţine că pentru a-şi dezvolta musculatura braţelor, nu ia steroizi, ci doar aminoacizi şi proteine. "N-ai cum să te dezvolţi fără astea. Ce, credeţi că Ronnie Coleman (fost mister Olimpia - n.r.) nu ia proteine şi nu se injectează în muşchi?", explică Gore, adăugând că mănâncă zilnic carne de vită care are un mare aport de proteine. Antrenamentele le face la o sală din cartierul Mănăştur, unde este supervizat de prietenul şi, totodată, antrenorul său, Călin Mărincuş. Acesta afirmă că în Cluj nu există un alt individ, culturist sau nu, care să aibă "brandul" mai gros decât al lui Gore. Şi că nici în Ardeal n-ar avea prea mulţi muşchii acestuia, a mai spus antrenorul. Prietenii l-au filmat când acesta era la sală şi-au postat înregistrarea pe youtube.

Marius David (38 de ani), sau Gore, a fost capul lumii interlope din Cluj la mijlocul anilor '90, fiind arestat iar ulterior condamnat pentru mai multe scandaluri în care a fost implicat împreună cu prietenii săi Sebastian Chira şi Mesi. Gore a fugit din România în 2001, având un rest de condamnare de executat, şi a ajuns în Palma de Majorca, Spania. Aici a avut un conflict cu un bucureştean, "un trădător", cum l-a numit el, căruia i-a tăiat mâna cu o sabie. A stat mai bine de un an într-o închisoare spaniolă, însă a scăpat ieftin în raport cu fapta sa şi asta întrucât victima nu s-a mai prezentat în timpul procesului. În iulie 2005 a fost extrădat în România şi a fost închis la Penitenciarul Gherla, unde şi-a executat restul pedepsei pe care o avusese când plecase din ţară. A fost pus în libertate în ianuarie 2006.
 

 

Versiune mobil | completa