Paula Seling a cântat la Cluj pentru un copil bolnav de leucemie

Paula Seling pe terasa Marty

Paula Seling a dedicat concertul ei de sâmbătă seară, de pe terasa Marty din Cluj, unui copil clujean bolnav de leucemie. La doar 14 ani, Dan Mihai Rusu a aflat că, pentru a supravieţui, are nevoie de 150.000 de euro pentru o intervenţie chirurgicală în Israel.

Printre cei care au aflat povestea lui se află şi Paula Seling, care a încercat să îl ajute prin intermediul concertului de la Cluj, la care au participat reprezentanţi ai unor companii clujene, dar şi deputatul PD-L Daniel Buda şi şeful Direcţiei Tehnice din Primărie, Sorin Apostu.

Organizatorii spectacolului spun că s-au strâns aproximativ 3.000 de lei, sub aşteptările lor, dar că mai sunt în curs şi alte transferuri, din partea unor firme, pe bază de contracte. Acestea ar urma să mai aducă în jur de 2.000 de euro.

"Concertul Paulei Seling a fost programat cu multă vreme în urmă şi am profitat de acest moment ca să-l ajutăm pe acest copil. Ne aşteptam la mai multă lume şi la donaţii mai mari. Noi vom continua campania de ajutorare a lui Mihai şi pe alte căi", a explicat Csaba Lengel, unul dintre organizatorii evenimentului, pentru Clujeanul.ro.

În deschiderea concertului Paulei Seling şi al bandului său a susţinut un recital artistul clujean Liviu Bocăneală.
 

 

Versiune mobil | completa