Top 10 cele mai "sparte" voci ale showbiz-ului românesc. Atenţie, pot dăuna grav auzului!

Top 10 cele mai "sparte" voci ale showbizului. Atenţie, pot dăuna grav auzului!

Sunt celebre sau celebri. Unii (mai ales unele) pentru că arată bine. Alţii (altel) pentru că au ştiu pe lângă cine să se învârtă. În unele cazuri e vorba de o ambiţie absolut sinucigaşă a părinţilor. Unele cazuri sunt clinice, dar încă nu şi-au dat seama. Asta nu ar fi nimic, dacă respectivele persoane nu şi-ar fi propus să şi cânte. Unii au avut nefericita inspiraţie să le şi înregistreze. Ce a ieşit? Dumnezeu cu mila. Clujeanul.ro a făcut un top al celor mai "sparte" voci din showbiz-ul autohton. Dacă vei reuşi să-l asculţi înregistrările din galeria video până la final, poţi să confirmi sau să infirmi opţiunea noastră.

 

LOCUL 1 îl împuşcă nimeni alta decât celebra Magda Ciumac sau Magda lui Tolea, cum mai e cunoscută, diva OTV-ului, campioana ratingului de noapte care face ce face şi vrea să fie una dintre vocile "de aur" ale patriei. Şi ca orice divă care se respectă, a ţinut morţiş să ne arate cum se fabrică un hit. Aşadar, Magda Ciumac, solo, fără Elodia!

LOCUL 2 Nikita
, femeia "cu suflet de copil şi pumn de bărbat" a scos pe piaţă un nou hit, pe al cărui succes duşmanii deja sunt invidioşi. Bătăioasa blondă şi-a schimbat odată cu stilul muzical şi look-ul: "Trebuie să fiu mai sexy, tot timpul în rochie. Acum trebuie să fiu mereu cu ochii în patru din cauza bărbaţilor care nu mă mai lasă în pace", spune celebra Nikita, care pentru prestaţia de la "Poveştiri de noapte" pune mâna pe un prestigios loc 2 ("La naiba!")

LOCUL 3: Reginele scandalului în showbizul mioritic, veşnicile nemulţumite şi dezavantajate, cu o mamă la fel de "grijulie" precum mama Cheeky, surorile Indiggo s-au făcut de râs în cadrul emisiunii "American Got Talent". Iniţial respinse, s-au certat de mama focului cu juriul, ca până la urmă "fiicele" lui Dracula să fie admise graţie "panaramei" de care au dat dovadă că sunt în stare să o facă. "Talentatele" gemene prind un loc pe podium in extremis.

LOCUL 4 este ocupat de o trupă clujeană al cărei nume "ne scapă", de asemenea şi titlul acesteia care s-au vrut reprezentanţi ai României la Eurovision. Atenţie cântarea este live!!! Platoul s-a golit, tu mai eşti la calculator?


LOCUL 5: Costin Mărculescu


LOCUL 6: "Răposata" trupă Elegance a fost prinsă cu mâţa-n sac în direct la fosta emisiunea a lui Cătălin Măruţă. Care din ele au voce, Celia sau Isa?


LOCUL 7:
Fizz


LOCUL 8 - Simona Sensual - De la meteo şi costumul Evei a trecut la cântat, dacă aşa se numeşte mai noi ce face Simonica.


LOCUL 9: Gina Pistol a ţinut morţiş să demonstreze că are talent şi într-ale cântatului. Ascultaţi live misteriaosa şi ascunsa voce a Ginei Pistol


LOCUL 10: Oana ZăvoranuVezi toate filmuleţele în galeria video şi spune-ne câte secunde ai rezistat să asculţi "prestaţiile artistice". Dacă aveţi propuneri pentru ediţia viitoare a topului, nu ezitaţi să ni le dezvăluiţi.

 

 

Versiune mobil | completa