Trupa Bambi lansează un album cu piese greceşti şi sârbeşti

Raluca şi Denisa

Raluca şi Denisa, cele două surori care formează de ani buni trupa Bambi, pregătesc un nou album care va include prelucrări ale unor piese din repertoriul unor artişti greci şi sârbi. "Albumul este aproape gata şi va include piese cunoscute din repertoriul grecesc, cum ar fi "Palamachia", sau melodii sârbeşti ale Draganei Mirkovic. Vor fi şi cântce mai puţin cunoscute, pe care le-am găsit noi şi le-am prelucrat. Vor fi cam 12 prelucrări în total", a explicat Denisa Tănase, jumătatea Bambi, pentru clujeanul.ro. Fetele au precizat că s-au hotărât să scoată un disc cu "coveruri", întrucât, lumea este interesată să asculte şi să se distreze pe muzică de petrecere. "Am fost la multe petreceri, nunţi şi botezuri şi am cântat. Am văzut că lumea se distreză bine pe această muzică. Anul trecut ne-a adus succes albumul nostru eton şi de aceea ne-am gândit să facem unul cu coveruri", a mai precizat bruneta trupei.

 


Cele două surori, care au devenit cunoscute în showbizul autohton în urmă cu câţiva ani, cu piesa "Doi ochi căprui", au mărturisit că le mai pregătesc fanilor o surpriză. Pe noul lor disc vor fi incluse şi câteva cântece proprii. "Vor intra ca bonus pe album şi câteva melodii pe care nu le-am inclus pe niciun album. Este vorba despre piesa "Nu sunt de gheaţă", "Yalili", la care am lucrat cu un artist libanez pe nume Khlil, dar şi o melodie mai tristă pe care am scris-o pentru sinistraţi, "Cântec pentru ei"", a mai adăugat Denisa.


Mai mult, surorile Bambi promit ca albumul să fie gata în două săptămâni, însă, spun ele, "depinde de casa de producţie cât de repede va multiplica albumul ca să iasă pe piaţă".

 


Între timp, Denisa şi Raluca îşi vor lua o vacanţă, începând din 4 octombrie. Cele două surori vor petrece o săptămână în Antalya alături de părinţii lor . "Le-am făcut o surpriză părinţilor noştri şi am cumpărat bilete pentru Antalya. Noi nu am mai avut de mult o vacanţă, şi nici ei. De acum înainte ne-am plănuit ca o dată pe an să mergem cu ei", a mai spus Denisa.

 


După Antalya, surorile Bambi îşi vor lansa albumul de coveruri, iar apoi vor relua şirul concertelor prin ţară.

 

 

Versiune mobil | completa