Cluj Arena ar putea găzdui finala sezonului 2014/2015 al Ligii Campionilor la fotbal feminin

de Pacala Dana - Mediafax, Vasile Magradean

Foto: Mediafax (Mircea Rosca)

Managerul general al echipei Olimpia UT Cluj-Napoca, Mirel Albon, a declarat, joi, că Arena Cluj se află în cursa pentru organizarea finalei Ligii Campionilor la fotbal feminin în sezonul 2014/2015, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mirel Albon a declarat, joi, la Consiliul Judeţean Cluj, la festivitatea de premiere a sportivelor, stafului tehnic şi a conducerii echipei de fotbal feminin Olimpia UT Cluj-Napoca pentru performanţele din sezonul competiţional 2012-2013, că s-a reuşit câştigarea Cupei României şi a campionatului, iar în Liga Campionilor formaţia pe care o pregăteşte a ajuns în optimile de finală.

"Olimpia UT Cluj-Napoca este singurul club din Cluj care a obţinut în acest an eventul - cupă şi campionat. Pe lângă această performanţă se remarcă şi rezultatele deosebite pe care le-am înregistrat în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa. Olimpia a fost eliminată doar în faza optimilor de finală de către echipa italiană Torres Calcio. Excelenta organizare a meciurilor pe Cluj Arena i-a determinat pe observatorii internaţionali să acorde organizatorilor calificativul maxim şi să propună Cluj Arena drept primă variantă luată în calcul pentru disputarea finalei în 2015", a spus Albon.

În ultimele sezoane finala Ligii Campionilor la fotbal feminin a avut loc cu două zile înaintea celei masculine în aceleaşi oraşe, însă pe alte stadioane.

 

 

Versiune mobil | completa