Jucătorul Paul Chetreanu, noul antrenor secund al echipei U-Mobitelco Cluj

de Adina Oşan

Foto: Mediafax (Mircea Rosca)

Echipa de baschet masculin U-Mobitelco Cluj a anunţat, luni, numirea în funcţia de antrenor secund a fostului său jucător, Paul Chetreanu, care a fost nevoit să-şi încheie cariera sezonul trecut din cauza unei accidentări.

Paul Chetreanu (28 de ani) a jucat doar la U-Mobitelco, cu care a câştigat titlul naţional în 2011 şi a jucat alte trei finale de campionat la seniori, în timp ce la nivel de juniori are opt titluri de campion naţional, cu CSŞ Viitorul Cluj. El a fost nevoit să-şi încheie cariera în timpul sezonului 2012-2013 din cauza unei accidentări, care a recidivat.

Luni, conducerea clubului clujean a anunţat numirea sa în funcţia de antrenor secund, urmând să se alăture "principalului" Dorin Pintea, numit şi el în această vară.

"Sincer, nu doresc să am aşteptări mari. Mă confrunt cu ceva nou în viaţa mea şi mi-aş dori, cu siguranţă, un rezultat cât mai bun anul acesta alături de echipă, într-o altă poziţie. Este o nouă etapă din viaţă, pe care o privesc cu ambiţie, curiozitate şi profesionalism şi voi încerca să fac tot ceea ce ţine de mine, pentru a fi alături de echipă şi să o ajut în orice mod îmi va sta în putinţă, de la nivelul baschetbalistic până la cel mental. Baschetul a fost, este şi va rămâne în sufletul meu ca o magie, ca un microb, iar dacă te-ai infestat nu mai poţi scăpa de el. Oricum, cred că cea mai grea decizie a fost să mă opresc din activitatea sportivă şi să accept faptul că prima accidentare din cariera mea va fi şi ultima", a declarat Paul Chetreanu, după numirea sa în funcţie.

U-Mobitelco are programată reunirea în vederea noului sezon în 1 august.

În sezonul 2012-2013, formaţia clujeană a fost eliminată în sferturile de finală ale play-off-ului.

 

 

Versiune mobil | completa