Petre Grigoraş, noul antrenor al echipei CFR Cluj

de Andrei Mazurchievici

Foto: Mediafax (Mircea Rosca)

Antrenorul Petre Grigoraş este noul tehnician al echipei CFR Cluj, el declarând, luni dimineaţă, la şedinţa de pregătire a aredelenilor, că preluarea băncii tehnice a fostei campioane a României este cea mai mare provocare din cariera sa, informează digisport.ro.s

"A fost o decizie surprinzătoare. Nu mă aşteptam să revin atât de repede în circuit. CFR Cluj este o echipa cu pretenţii, istoria te obligă să speri la câştigarea de trofee. E cea mai mare provocare din cariera mea, ţinând cont de istoria recentă a clubului", a spus Grigoraş.

Petre Grigoraş este de părere că are un lot destul de puternic la dispoziţie. "Nu ştiu dacă se impune aducerea vreunui alt jucător. Lotul actual e suficient de puternic. Deocamdată, nu iau nicio decizie în legătură cu lotul, trebuie să îl cunosc", a completat Grigoraş.

El a precizat că este norocos că debutează împotriva formaţiei Steaua, deoarece meciurile cu echipele mari sunt cel mai uşor de pregătit. "Sunt un norocos. Debutez contra Stelei. E un meci facil, fiindcă cele mai uşoare partide sunt cele cu echipe mari. CFR are un nume, nu mergem la Bucureşti ca victime sigure", a explicat Grigoraş.

La şedinţa de pregătire, condusă de secunzii Marian Dinu şi Alin Minteuan, a asistat şi preşedintele clubului CFR, Iuliu Mureşan.

Mircea Rednic şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul pe care îl avea cu CFR Cluj, după un conflict cu căpitanul echipei, Ricardo Cadu. Rednic a obţinut o victorie şi două egaluri la CFR în primele trei etape.

Partida Steaua Bucureşti - CFR Cluj, contând pentru etapa a cincea a Ligii I, se va disputa, sâmbătă de la ora 21.30, pe Stadionul Steaua.

 
Tag-uri:
fotbal
,cfr
,grigoraş

 

Versiune mobil | completa