Programul echipei U Mobitelco Cluj înaintea noului sezon

de Adina Oşan

Foto: Mediafax (Mircea Rosca)

Potrivit clubului ardelean, după reunire şi după câteva zile de pregătire pe plan local va urma un contament în Serbia (între 7 şi 17 august), apoi o nouă etapă de antrenamente la Cluj, iar între 28 şi 30 august, baschetbaliştii clujeni vor participa la Sibiu, la Turneul Memorial Elemer Tordai.

Partea a doua a pregătirii este rezervată altor partide de verificare, în deplasare, cu echipe din Serbia, după cum urmează: cu Tamis Pancevo (3 septembrie), cu Proleter Zrenjanin (4 septembrie), cu o altă echipă de prima ligă nestabilită încă (6 septembrie), cu KK Vrseţ (7 septembrie).

La revenirea spre Cluj, U Mobitelco se va opri la Timişoara, pentru încă un meci-test, cu echipa Timba din localitate.

În intervalul 12-14 septembrie, echipa antrenată de Dorin Pintea va găzdui un turneu internaţional, participantele urmând a fi anunţate în perioada următoare.

Primul meci oficial pentru U Mobitelco va avea loc în 21 septembrie, în deplasare, cu SCM Craiova, contând pentru primul tur al Cupei României. Partida retur va avea loc în 25 septembrie, la Cluj.

Tot SCM Craiova va fi adversara clujenilor şi în prima etapă a Ligii Naţionale, în 28 septembrie, pe terenul echipei U Mobitelco.

 

 

Versiune mobil | completa