Sepultura - fani Guerrillas

Derrick Green cu tricoul Guerrillas

Hardcoriştii clujeni de la Guerrillas au avut surpriza de a-l vedea în mai multe fotografii şi într-un videoclip pe vocalistul trupei Sepultura cu un tricou cu logoul oficial Guerrillas. Deşi sunt în underground-ul muzicii româneşti, cei de la Guerrillas i-au văzut anul trecut şi pe Soulfly (trupa lui Max Cavalera, ex-Sepultura) cu tricou Guerrillas. Am stat de vorbă cu chitaristul Sergo, ca să aflăm cum au reacţionat la faptul că Derrick Green îi simpatizează.
Guerrillas a cântat anul trecut, în iulie, în deschiderea concertului Sepultura de la Bucureşti.

Clujeanul.ro: Recent a apărut pe internet un clip Sepultura în care Derrick Green e cu tricou Guerrillas ( ). Cum aţi reacţionat când l-aţi văzut?
Sergo: Am fost plăcut surprinşi, ţinând cont că e una din trupele pe care am crescut majoritatea din noi (membrii Guerrillas), deci nu prea sunt cuvinte de descris asemenea momente.

- Au apărut şi poze cu Derrick în acelaşi tricou. Ce ştiti despre originea lor?
- Da, am găsit pe myspace, în general, poze făcute cu ocazia turneului lor din noiembrie-octombrie din India. Şi am găsit câteva poze cu fani în care Derrick era în tricou chiar şi la conferinţe de presă.

- Ce crezi că i-a atras pe Sepultura la Guerrillas?
- Hmm... nu ştiu, din câte am înţeles au prins ceva din concertul nostru, posibil chiar să le fi plăcut, nu ştiu sigur ce să spun, s-a şi menţionat din partea unuia dintre organizatori, în momentul în care m-am întâlnit cu Andreeas Kisser, că suntem mari fani Sepultura... şi probabil şi faptul că sunt nişte oameni extraordinari şi foarte modeşti.

- Faptul că Sepultura vă simpatizează nu vă face să vă gândiţi la un eventual turneu afară?
- Până la un turneu de o aşa mare amploare cred că mai avem drum lung de bătut... În fine, ideea generală e că niciodata nu se ştie ce se poate întâmpla, că trebuie să lupţi continuu pentru ceea ce iţi doreşti şi ceea ce inima îţi dictează şi multe din aceste lucruri se pot împlini...

- Ce faceţi în următoarea perioadă? Când aveţi concert în Cluj?
- Pregătim un mini-turneu Ungaria-România de vreo 3-4 concerte, alături de un nume mare al scenei maghiare de rock... Acestea vor fi ultimul pas pe plan concertistic înainte de lansarea albumului, care mai mult ca sigur va avea loc la sfârşitul lunii martie. Mai multe detalii legate de turneu sau album nu pot spune încă. În rest repetăm, compunem noi piese, ne pregătim de asemenea pentru un festival Winter's Voice Fest din Tatabanya, Ungaria. Deci avem destul de lucru şi totul merge bine. A, şi de ceva vreme am fost înscrişi de către managerul nostru Boros Olimp de la Oli Management în concursul Popsuli, organizat de Transindex şi Erdely FM! Îi invităm pe toţi fanii Guerrillas şi pe cei care iubesc muzica rock, să voteze Guerrillas în acest concurs (), pentru a facilita ajungerea în fazele superioare ale acestei competiţii radiofonice. Acest concurs este sprijinit de 8 dintre cele cele mai populare posturi private de radio din Ardeal, plus alte publicaţii locale, iar câştigătorii vor intra în playlist-urile acestor posturi, precum vor putea câştiga participarea la ediţia 2008 a Festivalului Peninsula (Felsziget).
Legat de concerte, posibil ca luna martie să aducă două concerte foarte importante Guerrilas în Cluj-Napoca.
 
Tag-uri:
sepultura
,guerrillas

 

Versiune mobil | completa